Петък, 14 Юни 2024
Вие сте тук: Начало DEFeND Обява за доброволно участие в международен проект DEFEND:
Обява за доброволно участие в международен проект DEFEND: Печат Е-поща
Проекти

DEFeND представлява европейски проект от приоритет „Иновационни дейности“ към програма за научни изследвания Хоризонт 2020. Той цели да подобри съществуващите софтуерни инструменти и да създаде нов „интегриран софтуер“, в съответствие с пазарните нужди, предоставяйки софтуерна платформа за управление на поверителността на служебните данни. От техническа гледна точка, проектът има за цел да предостави работеща платформа за защита на данни, която да служи на различни видове организации при управление на процесите свързани с лични данни, както и да помогне на тези организации да се справят с различните предизвикателства, пред които са изправени при спазване на ОРЗД (Общ регламент за защита на данните - GDPR - РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679 ).

За да бъдат дефинирани изискванията към тази софтуерна платформата, Община Пещера стартира процес по събиране на информация, предимно чрез интервюта и въпросници, от различни заинтересовани организации и крайни потребители като Вас. Вашите отговори ще помогнат изключително много на проекта при разработването на Платформата DEFeND. В резултат на този процес, ние искаме да отговорим на Вашите очаквания по отношение на изискванията за защита на лични данни. Вашето участието в този процес е изцяло доброволно и не предполага финансова компенсация. Няма никакви потенциални недостатъци или рискове от участието Ви. Вие ще имате правото да се оттеглите във всеки един момент от тази научна дейност и от Проекта.

Ако решите да участвате от името на Вашата организация, моля попълнете „Въпросника за Юридически лица“ заедно с „Декларацията за информирано съгласие“.   

Ако решите да се включите в тази инициатива като гражданин на нашата община, моля попълнете „Въпросника за граждани“ заедно с „Декларацията за информирано съгласие“.

Попълнен Въпросник заедно с Декларация за информирано съгласие, моля изпращайте на следния имейл адрес: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.

Срок на участие: моля да изпращате документите не по-късно от 31 януари 2019 г.

 


 

 

 


ГОРЕЩ ТЕЛЕФОН
035062216
0893532069